miércoles, 15 de junio de 2016

ESCRIT COMIAT ERNEST FORA

Benvolguts tots,

Amb aquesta carta vull informar-vos, a totes aquelles persones vinculades amb l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i també als estaments i clubs, que una vegada presentat el nou projecte per a la propera temporada en la secció d’aigua de l’Aese, la junta directiva i el nou director tècnic no compten amb mi. Per tant, a partir del dia 15 de juny de 2016, deixo el càrrec de la direcció tècnica esportiva de natació i waterpolo.
Fa 8 anys que treballo per a aquest club, com entrenador de l’equip absolut i portant la direcció tècnica, i sempre he defensat la meva filosofia: “lluitar per la natació, el waterpolo i els esportistes”.
Durant tot aquest temps he tingut la sort, i ho puc dir ben alt, de comptar amb la col·laboració de grans tècnics i persones que han lluitat sense interessos personals a les comissions i he confiat plenament en ells.
Segur que he fet coses malament, com tothom, coses regulars, com tothom, i coses bones, com tothom, però mai he perjudicat a cap persona i menys encara a cap esportista de l’Aese. I si ho he fet, ha estat sense voler, i demano disculpes.
Deixo com herència un equip absolut masculí a divisió nacional, un equip absolut femení a divisió nacional, un equip infantil, un equip aleví i un equip benjamí, pel que fa al waterpolo. Pel que fa a la natació, un equip de natació federada amb nedadors que s’han classificat per als campionats de Catalunya i per als campionats d’Espanya. I també una bona escola de natació.
Tot això ha estat possible gràcies a tots el tècnics que juntament han treballat amb mi.
També vull agrair la col·laboració de tots els pares que voluntàriament fan de delegats d’equips. I també estic molt agraït als pares en general, que sense ells seria impossible que cap club funcionés.
Fins aviat!


Ernest Fora

No hay comentarios: